Event-skytte
Event-skytte
  • © 2024 Sundsvalls Pistolskytteklubb 0

Event-skytte

Stacks Image 258
Vi erbjuder trevliga, fartfyllda och spännande skytte-event där deltagarna efter en genomgång av vapenhantering, säkerhet och grundläggande skyttetekniker får prova på ett antal pistoler och revolvrar i olika kalibrar från 9mm upp till .44 Magnum. Efter att ha testa på både pistol och revolver och fått en viss känsla för skyttet brukar vi avsluta med en lekfull tävling där deltagarna på tid ska träffa ett antal bowlingkäglor eller plåtar med pistol i kaliber 9mm. Här gäller det att både skjuta snabbt och träffa, ett moment som brukar vara mycket uppskattat.

På sommaren när vi skjuter utomhus så är det ofta möjligt att köpa till skytte med AR-15 halvautomatiskt gevär i kaliber 5.56 (.223) och hagel.

Vårt mål är att erbjuda mest "bang for the buck", en upplevelse utöver det vanliga. Vi sätter alltid säkerheten och säker vapenhantering i första rummet och våra erfarna instruktörer finns alltid inom en armslängds avstånd. Självklart är alla deltagare nyktra.

Ett event hos oss brukar ta allt från 2-3,5 timmar beroende på hur många deltagare det är. Normalt vill vi inte ha mer än 15 i en grupp, större grupper än så kräver mer planering. Vi debiterar alltid för minst 5 deltagare, detta då vi alla jobbar ideellt och gör detta för att stötta klubbens överlevnad.

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka Ert skytteevent hos oss.

Vi använder minimalt antal cookies för att säkra sidans funktion. Genom att besöka vår hemsida så godkänner du att nödvändiga kakor lagras på din enhet.